Informatie voor het MKB

Informatie over hypotheken, pensioenen, inkomen, aansprakelijkheid e.d.

Adviesgesprek plannen

Voor Midden en Klein Bedrijf (MKB)

Laponder Voortman staat al 100 jaar klaar met de beste kwaliteit en service.

Kwaliteit en goede service. Het zijn de visitekaartjes van ons als financieel adviesbureau. Meedenken en zoeken naar oplossingen voor zowel kleine als midden grote bedrijven. Direct hulp als het nodig is. Een uitstekende dekking tegen uiterst scherpe premies. Met Laponder Voortman bent u compleet en gemakkelijk verzekerd. Voor al uw verzekeringen, ook voor het MKB, kunt u bij ons terecht tegen concurrerende premies en voorwaarden.

Laponder Voortman is toonaangevend op het terrein van verzekeringen voor MKB ondernemers. Onze adviseurs stellen hun expertise ten dienste van uw bedrijf. Zij kunnen antwoord geven op iedere vraag die u bezighoudt. Bij onze begeleiding hoort uiteraard ook een vlotte en deskundige afhandeling bij schade. Altijd klaarstaan met de allerbeste service; bij ons kunt u erop rekenen!

Onze MKB verzekeringen willen wij graag onder uw aandacht brengen. Deze verzekeringen kunnen worden opgenomen in een pakketpolis. Overzichtelijk en met een uitermate gunstige tariefstelling; maar ook duidelijke goed leesbare polisvoorwaarden en een pakketkorting die kan oplopen tot 12%. Dit unieke product biedt Laponder Voortman u aan via Laponder Assuradeuren die gevolmachtigde is van een aantal grote verzekeraars w.o. DAS, Delta Lloyd en Nationale Nederlanden.

Wilt u meer informatie?

Laponder Voortman levert uitsluitend verzekeringen op maat. Praat maar eens met één van onze adviseurs; hij kan u uitgebreid informeren en stelt in goed overleg met u een verzekeringspakket voor u samen dat precies aansluit bij uw bedrijf. Een verzekeringspakket met hoge kortingen, begrijpelijk opgestelde en niets aan duidelijkheid te wensen voorwaarden.

Neem gerust telefonisch contact met ons op om een vrijblijvend gesprek te hebben met één van onze financiële adviseurs.

Vergelijk de zorgpremies voor het MKB van verschillende aanbieders!

Heeft u vragen over verzekeringen voor uw onderneming?