Pensioenadvies in Enschede

Laponder Voortman is een regionaal werkend en onafhankelijk financieel adviesbureau in Enschede. Voor persoonlijk pensioenadvies in de regio van Twente bent u hier aan het juiste adres. Wilt u weten op welke manieren u pensioen kunt opbouwen? Of wilt u weten hoeveel pensioen u later ontvangt? Onze enthousiaste en deskundige pensioenadviseurs helpen u graag bij al uw vragen omtrent pensioen. Wij creëren geen valse verwachtingen en geven eerlijk aan wat er wel en niet mogelijk is. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op over uw pensioen.

Uw inkomen voor later

Uw inkomen voor na u pensioenleeftijd wordt op drie verschillende manieren opgebouwd. Via de overheid, AOW, ontvangt u afhankelijk van uw geboortedatum op de AOW-leeftijd. Via de werkgever bouwt u pensioen op via een collectief fonds. En u kunt zelf pensioen opbouwen  oor geld apart te zetten voor later. Hoe zeker is vandaag de dag uw inkomen wat u later ontvangt? De hoogte van het pensioen was vroeger een stuk helderder dan dat hij nu is. De vaste pensioenleeftijd waarop AOW werd uitgekeerd was 65 jaar, maar deze wordt steeds iets meer omhoog geschroefd. Ook omdat onze levensverwachting steeds hoger wordt. En we niet meer bij dezelfde werkgever in dienst blijven, maar vaker switchen op de arbeidsmarkt, is de hoogte van het pensioen een stuk onzekerder. Voor al uw vragen rondom pensioen opbouwen kunnen onze adviseurs een overzichtelijk schema maken van hoe uw inkomen er nu en later voorstaat. Ook als u eerder wilt stoppen met werken kunnen wij een overzicht maken van uw maandlasten en inkomsten wat u nodig heeft. Op de pagina van pensioenadvies vindt u nog meer informatie over pensioensregelingen.

Dé onafhankelijke pensioenadviseur van Enschede

Neem vrijblijvend contact op met onze pensioenadviseur in Enschede. Heeft u vragen tot betrekking van uw werknemerspensioen of wilt u extra pensioen opbouwen? Wij adviseren u graag. Stuur gerust een email naar info@laponder.nl of bel met onze pensioenadviseur  op +31 (0)534 356 356.

Vraag het onze pensioenadviseur