Overslaan en naar de inhoud gaan
Even geduld...

Service

Hieronder vind u de pagina's met onze extra services. Deze service wordt u al dan niet in samenwerking met andere dienstverleners aangeboden.

Stormschade voorkomen

Hier leest u hoe u stormschade zoveel mogelijk kunt voorkomen (of beperken) en wat u moet doen als u tóch te maken krijgt met stormschade.

Bij overlijden

Wanneer iemand in uw omgeving komt te overlijden moet er veel worden geregeld. Niet iets waar u op zit te wachten maar wel belangrijk om goed af te wikkelen. Omdat wij begrijpen dat u andere dingen aan uw hoofd heeft willen wij het u zo makkelijk mogelijk maken. Deze pagina helpt u daar hopelijk bij.

Bekijk je hypotheek mogelijkheden

Bekijk online wat binnen uw mogelijkheden past. Hoeveel u kunt lenen, of een huis te financieren valt en handige tips en hulpmiddelen om uw adviesgesprek voor te bereiden.

Duurzaamheidsprofiel

Het duurzaamheidsprofiel vertelt je hoe de woning scoort in energieverbruik en hoe je dit verbruik kunt verlagen.

Over Laponder Voortman

Laponder Voortman is een regionaal werkend, onafhankelijk financieel adviesbureau in Enschede met enthousiaste en deskundige medewerkers en experts op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen die u graag van dienst zijn. We werken in de regio Twente, in Hengelo, Oldenzaal, Losser en omstreken.