Verzekeringen in Twente

Laponder Voortman gevestigd in Enschede is een regionaal werkend en onafhankelijk financieel adviesbureau. Onze verzekeringsadviseur werkt in de regio van Twente en voor al u vragen rondom verzekeringen bent u hier aan het juiste adres. Wilt u weten welke verzekering u het beste kunt nemen als startende ondernemer? Of wanneer u als particulier een ongevallenverzekering wilt afsluiten kan onze adviseur u hierbij helpen. Onze verzekeringsadviseur geeft u onafhankelijk advies. Wij zijn niet afhankelijk van grote maatschappijen en geven graag eerlijk aan welke mogelijkheden er zijn rondom een verzekering afsluiten.

Particuliere verzekeringen

U kunt uzelf verzekeren tegen een hele boel dingen. Schade die wordt toegebracht aan de auto, een inboedelverzekering, een rechtsbijstandverzekering en nog meer. Er is tegenwoordig overal wel een passende verzekering voor. Het is verstandig om uzelf in te dekken tegen een aantal problemen die financieel gezien een groot effect kunnen hebben. U moet er natuurlijk niet aan denken dat u schade toebrengt aan een ander en u voor alle kosten verantwoordelijk wordt gehouden. Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor schade die u als particulier veroorzaakt bij een ander. Er is veel mogelijk in de wereld van verzekeringen en wij helpen u graag bij het vinden van een passende verzekering. Er zijn namelijk nog talloze andere zaken waar u in eerste instantie niet meteen aan denkt wanneer u een nieuwe verzekering wilt gaan afsluiten. Onze verzekeringsadviseur in Enschede zal daarom altijd samen met u de belangrijkste zaken rondom het verzekeren voor u op een rijtje zetten.

Zakelijke verzekering MKB

Wij willen graag onze zakelijke verzekeringen onder uw aandacht brengen. Wij hebben diverse verzekeringen voor onder andere kleine en startende ondernemers. Deze verzekeringen kunnen worden opgenomen in een pakketpolis. Dit is namelijk uitermate gunstig qua tariefstelling en de polisvoorwaarden zijn duidelijk en goed leesbaar. Een verzekering voor het MKB kan bij ons worden afgenomen met pakketkorting die kan oplopen tot 12%. Denk aan rechtsbijstand voor het MKB. Wij van Laponder Voortman bieden u een voordelig pakket aan via Laponder Assuradeuren die gevolmachtigde is van een aantal grote verzekeraars waaronder: DAS, Delta Lloyd en Nationale Nederlanden. Onze onafhankelijke verzekeringsadviseur helpt u graag bij zakelijke verzekeringen. 

De verzekeringsexpert in Enschede

Laponder Voortman in Enschede regelt de belangrijkste zaken in het leven voor u. Zowel voor particuliere als zakelijke verzekeringen bent u hier aan het juiste adres. Schroom daarom niet om contact op te nemen met onze verzekeringsexpert via info@laponder.nl of bel naar +31 (0)534 356 356.

Vraag het onze verzekeringsexpert